Mittagsmenü
Kategorien
Salat
Serviert mit Brot und Aioli
Caesar-Salat mit Riesengarnelen 23.50
Römersalat, Caesar-Dressing, gekochtes Ei, hausgemachte Croutons und Parmesan..
Croques
Croque Monsieur 11.50
Schinken und/oder Käse, mit Bechamelsauce überbacken und Gruyère-Käse..
Croque Madame 12.50
Schinken und/oder Käse, mit Spiegelei überbacken und Gruyère-Käse..
Suppen
Bisquée von Strandskorpion und Langustine. 12.00
Mit Cognac und Frühlingszwiebeln.
Serviert mit Brot und Aioli.
Geröstete Tomatensuppe 8.75
Basilikumöl, getrocknete Tomaten und Paprika..
Serviert mit Brot und Aioli.
Pain Rustique
In Steinofen gebackenes rustikales Weiß- oder Mehrkornbrötchen
Geräucherte Makrelen-Salat 16.50
Relish aus Gurken und Schalotten, Sellerie und Rucola.
Inselalter Bunker-Käse 16.50
Birnenchutney, Walnussbrösel und eingelegter Rettich.
Clubsandwich 16.00
Mit geräucherter Hähnchenbrust, Speck, Tomaten-Eiersalat und Kräutermayonnaise.
Ziegenkäse 15.00
Avocado, Gurkensalat mit Dill, gemischten Nüssen und Rucola..
Lunch Klassiker
Rinderkroketten 11.50
2 Kroketten mit burgundischem braunem oder weißem Brot und französischem Senf..
Gemüsekroketten 12.50
2 Gemüsekroketten mit burgundischem braunem oder weißem Brot und französischem Senf.
Gegrillter Rindfleischburger 22.50
Brioche, Speck, Tomate, Gewürzgurken und Chipotlesauce..
Veganer Burger 22.50
Seetangsoße, Gewürzgurken, Tomate, geschmorte Zwiebeln mit Furikake-Gewürzen, Gemüsechips und Maisspindeln.
Spiegeleier mit Toast 10.50
3 Spiegeleier auf burgundischem weißem oder braunem Brot und mit frischem Salat.
Käse + € 1,00| Schinken + € 1,00 | Speck + € 3,00
Klassiker
Serviert mit Pommes frites und Mayonnaise
Hähnchensaté 24.50
Marinierte Hähnchenschenkel, Atjar, knusprige Zwiebeln und Satésauce..
Fish 'n chips van Heekfilet 24.00
Fleur de sel, remoulade sauce, homemade chips, and pea puree.
Diner
Kategorien
Diner
Diner wordt geserveerd van 17:00 tot 22:00 uur
Voorgerechten
Steak tartare 17.50
Van Hollandse ossenhaas, klassieke garnituren, Melba toast, zacht gekookt ei, salade van kruiden met krokant zeewier
Hollandse garnalencocktail 18.50
Tomatensalade met dille en cornichon, Fryske Hinder whiskeysaus, geserveerd met toast, roomboter met fleur de sel.
Gerookte maktreelrilette 15.50
Gegrilde knoflook bruchetta, knolselderij, relish van augurk en sjalot, gebrande hazelnootcrunch en geplukte kruiden
Salade van biet en geitenkaas 15.00
Roodlof, walnoot, honing, peer, zoetzure komkommer en honingmosterddressing.
Soep
Bisque van strandkrab en langoustine 12.00
Met Cognac, bosui
Geroosterde tomatensoep 8.75
Basilicumolie, zongedroogde tomaat en paprika.
Maaltijdsalade
Geserveerd met brood en aïoli
Caesarsalade met reuze garnalen 23.50
Romeinse sla, caesardressing, gekookt ei, huisgemaakte croutons en Parmezaanse kaas
Hoofdgerechten | Vlees
Gegrilde kalfsentrecote 27.50
Knoflookaardappel, gestoofde kool, geschroeide meloesui en eigen jus met paddenstoel.
Ossenhaas Tournedos 38.50
Jus van sjalot, gepofte kerstomaat, duxelles, fleur de sel en vadouvan kriel uit de oven
200 gram
Hoofdgerechten | Vis
Kabeljauw filet in korst van groene kruiden 24.50
Mosterd Hollandaise, spinazie en chips van vergeten groenten.
Zeebaarsfilet 25.50
Risotto met dille en saffraan, peulgroenten en gedroogde kruiden
Hoofdgerechten | Vega
Vegan burger 22.50
Zeewiersaus, augurk, tomaat, gestoofde ui met furikake kruiden, groentenchips en maisribs.
Vegan
Bijgerechten
Brood met aïoli en tapenade 7.50 | Verse huisgemaakte friet 3.75 | Dagverse groente 3.75 | Ceasarsalade 3.75 | Geroosterde aardappel met schil en zeezout 3.75
Heeft u een allergie?
Meld dit alsjeblieft bij één van onze medewerkers. Hoewel wij zeer zorgvuldig omgaan met allergenen is kruisbesmetting niet 100% volledig uit te sluiten.
Classics
Geserveerd met verse friet en een gemengde salade
Saté 24.50
Kippendij saté met atjar, friet, krokante ui en satésaus.
Runderburger van de grill 22.50
Brioche, bacon, tomaat, augurk en chipotlesaus.
Fish 'n chips van heekfilet 24.00
Fleur de sel, remoulade, huisgemaakte friet en doperwtencrème
Plate van de dag 23.00
Sauzen
Mayonaise 0.50 | Ketchup 0.50 | Curry 0.50 | Mosterd 0.50 | Chilisaus 0.50 | Appelmoes 1.00
Desserts
Tatin van appel 9.75
Karamel met zeezout, vanille roomijs, espresso crumble
Dame blanche 9.00
Vanille ijs, geslagen room en chocoladesaus
Vegan brownie van chocolade en sinaasappel 9.00
Sorbet van citroen en confit van citrusfruit.
Vegan
Crème Brûlée 9.50
Met kardemom en gebrand met rietsuiker, room en mangosorbet
Speciale koffie
Vlielander koffie 8.00
Dokkumer koffie 8.00
D.O.M. coffee 8.00
Baileys coffee 8.00
Irish coffee 8.00
Spanish coffee 8.00
Italian coffee 8.00
French coffee 8.00
Cocktailkarte
Snacks
Rinderbitterballen 8.50
Serviert mit französischem Senf.
8 Stück
Vegan bitterballen 10.50
Serviert mit französischem Senf.
6 Stück
Frittierter Garnelenmix 10.50
Serviert mit Chilisauce.
6 Stück
Gemischte Snackplatte 12.50
Serviert mit Chilisauce und Mayonnaise.
16 Stück
Nachos 10.50
Tortillachips mit Cheddarkäse, Tomatensalsa, Guacamole, saurer Sahne und Chilisauce..
Gedämpfte vegetarische Gyoza-Dimsums 9.75
Serviert mit Chilisauce.
6 Stück
Alte Käse-Loempias 12.00
Serviert mit Chilisauce.
8 Stück
Alter Bunker-Käse 12.00
Mit Birnen-Chutney und Nüssen.
Portion Beemster-Käse 9.50
Serviert mit grobem friesischem Senf.
Portion Spanische Chorizo-Wurst 8.50
Mit grünen Oliven.
Portion Knoblaucholiven 6.00
Grüne entkernte Oliven mit Knoblauch.
Würzige Mini-Hühnchen-Loempias 10.00
Serviert mit Chilisauce.
8 Stück
Brotplatte 6.00
Serviert mit Öl, Meersalz und Tapenade.